Over Karibu22

‘Waaauw …. Waar begin je aan?’ 

Dat is wat we hoorde toen we 1 jaar geleden de loods opkochten.

Een grote loods in Nieuw Vennep met een grote berg spullen.

Dit was de start van een nieuw avontuur.

Wat is Waaauw?

Wij zijn Arthur, Nancy en Maxime. Samen met onze twee medewerker Danilio zijn wij het team van Waaauw. Waaauw is de plek voor tweedehands lounchesets en interieur artikelen. Een platform waar gebruiksgemak, inspiratie en kwalitatief aanbod voorop staat.

Hoe is dit idee ontstaan?

We leven in een maatschappij waarin we verslaafd zijn aan consumeren. Als iedereen ter wereld zou consumeren als de gemiddelde Nederlander, dan hebben we 3,6 aardbollen nodig om aan de vraag te voldoen. Wij geloven dat dit anders kan, maar vooral ook anders moet! De filosofie van Waaauw is om goede tweedehands meubelen een nieuw leven te geven en zo de afvalberg te verkleinen. Veel meubelen worden nu direct na gebruik weggegooid. Waaauw vindt dat zonde! Of het nu tuinmeubelen, tuinsets, bedden, matrassen of radio's zijn alles kan hergebruikt worden.

Reliving our planet

Ons doel is om te laten zien dat er genoeg mooie en kwalitatief goede producten zijn waar we onze tuin en huis mee kunnen inrichten. Meer bewust omgaan met onze afvalstromen en meer waarde toekennen aan tweedehands artikelen dan aan nieuwe producten.

Hoe realiseren wij dit?

Door hobbels zoals vervoer, vindbaarheid en het idee dat tweedehands stoffig en rotzooi is, weg te nemen en inzichtelijk te maken wat er aan CO2 bespaard wordt. Door tweedehands te kopen, hopen we dat de wereld er baat bij heeft dat we ons nu realiseren dat een verandering in onze mind set zal moeten plaats vinden.

Hoe komt Waaauw aan haar spullen?

Waaauw is geen kringloopwinkel maar een circulaire groothandel. Bij Waaauw halen wij hotelkamers leeg en huizen wij vakantieparken uit in binnen en buitenland. Onze artikelen worden zorgvuldig gecontroleerd en moeten voldoen aan onze kwaliteitsnormen alvorens wij ze aanbieden aan onze klanten. We hebben dus een constante aanvoer van gelijkwaardige meubels en artikelen.

Je kan ons zien als een soort tweedehands Ikea.

Daar we met grote aantallen werken is het altijd mogelijk om later nog bij te bestellen. We hebben een grote collectie en kunnen we maar een klein aanbod laten zien op onze website. U kunt ons natuurlijk ook gewoon bezoeken, onze showroom geeft een duidelijk en eerlijk overzicht wat wij op dat moment op voorraad hebben. We hopen dat jullie hier met veel plezier gaan rondkijken. Heb je tips en / of feedback? Neem dan vooral contact met ons op! We vragen we u eerst een afspraak te maken alvorens u onze showroom wilt bezoeken.
Karibu22

Snelle levering tegen scherpe prijzen door heel het land.

Ons team

Maak kennis met het team van Karibu22.
Karibu22
Nancy
  Karibu22
  Arthur
   Karibu22
   Maxime
    Karibu22
    Danilo